Wat klanten zeggen...

Carlienvandervlugtfoto1

Een sparringpartner als het om vitaliteitsbeleid gaat

De vitale werknemer is een productieve werknemer. Elke werkgever zal dit beamen, maar wat kan je er praktisch mee? En wat wíl je ermee? Is het nieuwe wijn in oude zakken of kan ik er “winst” uithalen in mijn bedrijf?

Winst als in: productieverhoging maar ook behoud van gezonde werknemers. Dát is waar Daisy in beeld komt! Met gerichte vragen, praktisch als altijd en met goede serieuze opties. Een sparringpartner als het om vitaliteitsbeleid gaat.

Ze staat naast je (want met zitten kom je niet verder😉) en denkt mee. Ze verdiept zich in jouw bedrijf en jouw visie en verrast je met nieuwe inzichten. En dat alles zonder zaken ingewikkelder te maken dan ze zijn. Vitaliteit met een West-Friese afdronk zeg maar. Smaakt naar meer!

Carlien van der Vlugt | HR-manager SelectWindows

Ciaran3 500x500

Ik zie dingen nu heel anders en kan veel makkelijker mijn goals bereiken

Na 2 maanden coaching van Daisy merkte ik al een groot verschil in hoe ik bepaalde situaties anders aanpak, ik geef Daisy een "5 star" rating m.b.t. haar coaching technieken.

Ik merkte dat ik zelf vastliep in mijn ontwikkeling. Ons bedrijf groeide en daarbij komen veel veranderingen en uitdagingen. Ik zag wel wat ik moest veranderen, maar ik wist niet precies hoe ik dit kon bereiken, er is niets erger dan je goal voor ogen te hebben, maar niet weten hoe je deze goal moet bereiken.

Ik wilde mijzelf verbeteren en verder ontwikkelen dat ik mijn goals wel kon halen. Ik heb een "Lean" training gevolgd om handvatten en tools te verkrijgen om beter mijn dagelijkse taken te kunnen uitvoeren. Ik heb tegelijk coaching bij Daisy gehad om mijn leiderschapseigenschappen ook te verbeteren, hoe ga je met bepaalde situaties om, hoe kan ik gesprekken beter voeren, hoe plan ik mijn afspraken/taken beter in etc.

Ik merk een wereld van verschil sinds mijn training en coaching, ik zie dingen nu heel anders en kan veel makkelijker mijn goals bereiken. Ik adviseer iedereen die ook merkt dat dingen anders moeten/kunnen om ook de stap te nemen je zelf verder te ontwikkelen.

Dank je wel Daisy.

Ciaran McCann | Bedrijfsleider GevelNed

Maarten Hogeveen vierkant

Het was voor mij de aanzet tot verandering om naar mijzelf te kijken

Het traject van 3 maanden heeft aangezet tot verandering. De gesprekken voelden fijn doordat Daisy naar mij luistert, laat uitpraten en in mijn waarde laat. De tools en handvatten die ik aangereikt kreeg voelden als maatwerk. Wij maakten afspraken met elkaar en wanneer nodig paste Daisy zich aan op de situatie die bij mij weleens anders loopt dan gepland.

Deze periode heb ik geleerd in veel situaties naar mijzelf te kijken. In verschillende gesprekken en berichten werd mijn communicatie anders opgevat dan ik bedoelde. Nu een half jaar later check ik nog steeds vooraf bij iemand anders of mijn boodschap juist overkomt. Bij mijn teamleden controleer ik nu ook vaker achteraf of de communicatie nog verduidelijking nodig heeft. 

Maarten HogeveenCo-Owner JustHoreca en Mede-oprichter bij Horeca Vakcollege

Ilse 500x500

Ik heb geleerd delegeren beter vorm te geven en het gevoel van grip te behouden.

De DISC analyse heeft mij vele inzichten gegeven en dit was een mooie start van de gesprekken en ontwikkeling die hierna volgde. Het belangrijkste inzicht is dat ik delegeren lastig vind. Tijdens de coach gesprekken die hierop volgde komt er naar voren dat ik graag grip wil houden en sommige taken niet durf los te laten. Wanneer ik ga delegeren, zal ik moeten leren loslaten. Door middel mezelf wat meer in een D te positioneren en wat dominantie te laten zien in de vorm van grip terugpakken zonder taken uithanden te nemen. Dit helpt mij de juiste manier van delegeren toe te passen in praktijk zonder dat ik het gevoel heb de grip te verliezen.

Tijdens de gesprekken kan Daisy mij een goed spiegel voorhouden, wat doe ik nu en waarom. Hierbij heeft ze mij door vraagstelling aangemoedigd om naar mijn eigen handelen te kijken en waarom ik deze handelingen doe. Hierdoor krijg ik meer zelfkennis en ontdek ik zelf door de coaching hoe ik sommige dingen anders kan aanpakken.

Hierbij komt er sterk naar voren dat wanneer besluiten in de lucht blijven hangen ik hier onzeker van word. Door zelf de regie te pakken en tijdens dit soort momenten door te vragen totdat de besluiten helder zijn, zal mij dit weer verder helpen om minder onzeker te zijn.

Ilse Jong-Vertelman | Locatie manager van 4 verschillende kinderopvang locaties 't Herdertje

Jens Kooistra vierkant

Positieve feedback op de beoordelingsgesprekken gehad door een andere aanpak.

Voordat ik het programma startte van 6 maanden met Daisy liet ik gedrag zien tegenover mijn leidinggevende dat beschouwd werd als negatief, zelf vond ik dat anderzijds betrokkenheid. Ik voelde me ook minder gehoord in sommige situaties, daardoor hield ik mij steeds verder afzijdig en was minder gemotiveerd. Mijn doel waarom ik dit werk doe was ik volledig kwijt. Het schip ging verder zonder mij.

De coaching, tips en tools van Daisy gaven mij inzicht en richting. Door bepaalde vraagstelling heeft zij mijn ogen geopend. De gesprekken waren afwisselend fysiek en online en ik heb dit als zeer prettig ervaren. Erg fijn dat er iemand luistert naar mij. Op dit moment is mijn mindset weer positief. Ik werk niet meer tegen maar samen met mijn leidinggevende. Ik denk weer mee met verbeterpunten binnen de fabriek.

De beoordelingsgesprekken met mijn eigen team heb ik met de begeleiding van Daisy anders aangepakt. Mijn teamleden kregen ruimte voor eigen invulling van hun ontwikkeling en functioneren. Hieruit kwam positieve feedback en heb ik na jaren prettige beoordelingsgesprekken gevoerd.

De drijfverenanalyse in dit programma kwam onverwacht echt binnen bij mij. In de analyse zag ik wat mijn valkuilen waren en ik herkende deze, hiervan was ik even in de war. Na het coaching gesprek heb ik samen met Daisy de richting bepaald welke stappen ik nu verder kan zetten in mijn ontwikkeling. Gelukkig blijft zij mij hierin begeleiden.

Jens Kooistra | Productieleider GevelNed