Iedereen met plezier aan het werk, zorgt dat jouw bedrijf weer groeit!

Buitenbijbedrijf2 700x1050

Strategiesessie Vitaliteit

Om een vitale organisatie te realiseren, is een visie nodig. Maar ook beleid dat daarop is afgestemd, met de juiste voorwaarden en daarbij passende activiteiten. Ik kan organisaties daarin bijstaan en ervoor zorgen dat vitaliteit onderdeel wordt van het DNA van een bedrijf.

Uit diverse onderzoeken vanuit TNO blijkt dat vitale medewerkers onder andere beter in staat zijn om:

  • Blijvend te presteren
  • Beter omgaan met verandering
  • Gemotiveerd te blijven

Ook ligt het verzuimpercentage bij vitale medewerkers stukken lager.

Gebeurt het jou ook regelmatig dat je bang bent dat jouw medewerkers vertrekken naar een andere werkgever? De ruimte om meer geld te geven is er niet maar hoe bind je deze medewerker aan jouw bedrijf. Hier kun je nachten wakker van liggen, je hebt alles al geprobeerd.

Laat mij je helpen!

Wat klanten zeggen...

Carlienvandervlugtfoto1

Een sparringpartner als het om vitaliteitsbeleid gaat

Daisy verdiept zich in jouw bedrijf en jouw visie en verrast je met nieuwe inzichten. En dat alles zonder zaken ingewikkelder te maken dan ze zijn. Vitaliteit met een West-Friese afdronk zeg maar. Smaakt naar meer!

Carlien van der Vlugt | HR-manager SelectWindows

Wat gaan we doen?

We kijken samen naar wat de pijnpunten binnen jouw bedrijf zijn en waar de behoefte ligt. Deze strategiesessie kan ondersteund worden met Kosten Baten tool Duurzame Inzetbaarheid (KOBA-DI) van TNO. Hiermee krijg je een goede indruk van het mogelijke rendement op investeringen in Duurzame Inzetbaarheid. Hierbij vergelijk je direct de cijfers van jouw bedrijf tegenover die van andere bedrijven uit jouw branche.

Aanbevelingen beschrijf ik na deze sessie in een uitvoeringsplan. Een stappenplan dat je zelf kan nemen of met de inzet van mij als projectmanager.

Geïnteresseerd in deze Strategiesessie Vitaliteit? Na een vrijblijvend gesprek ontvang je van mij een offerte op maat.

Voor mij zijn medewerkers het belangrijkste onderdeel van een organisatie. Iedereen, van hoog tot laag, levert zijn of haar bijdrage aan het bestaansrecht van een organisatie. Zij zijn de sleutel tot verandering, verbetering en groei.

Waar ligt het pijnpunt/probleem in jouw organisatie?

En vooral: hoe los je het op?

Met Daisy Karssen Ondernemerssupport!