Alleen ga je sneller, samen kom je verder

Als leidinggevende kwam ik erachter dat je alleen sneller gaat, maar samen kom je verder.

Ik geloof in samen vooruit!

Iedereen met plezier naar zijn werk!

Het is mijn missie om leidinggevenden van MKB-bedrijven in de maakindustrie naar rust in het hoofd, meer overzicht en minder stress te begeleiden. Zodat hun werkplezier groeit en ze samen met hun team betere resultaten behalen.

Daisy3 700x1050

Wat is er allemaal gebeurd in mijn leven...

Opgegroeid als 'ondernemers dochter' in Zwaag. Hier woon ik nog steeds met mijn gezin. Na het afronden van de HBO-opleiding Commerciële Economie werkte ik 18 jaar bij PDZ Uitzendbureau. Als startende leidinggevende kwam ik 15 jaar geleden thuis te zitten met een burn-out.

 

Gelukkig kon ik na 3 maanden weer opbouwen, maar ik heb alle signalen van die periode in mijn hoofd bewaard. In de jaren daarna als leidinggevende kwamen deze signalen regelmatig terug. Ik ervaarde vaak stress en praatte over druk zijn en tijd te kort.

 

Ik kwam altijd tijd tekort, want ik was de hele dag bezig met vergaderen, de overvolle mailbox en met het blussen van brandjes. Hierdoor bleef ik hangen in operationele werkzaamheden en kon ik niet doen wat ik graag wil. Ik wilde nooit meer een burn-out ervaren, dus het was belangrijk om deze signalen te herkennen, benoemen en actie te ondernemen.

 

Ik begon deze signalen ook bij collega’s, vrienden en klanten te herkennen. Als leidinggevende in loondienst lukte het me vaak niet om direct iets voor deze mensen te doen. Dit voelde voor mij niet goed. Ik besloot om mijn baan op te zeggen en leidinggevenden bij MKB-bedrijven te gaan ondersteunen. Hiermee wil ik voorkomen dat zij stress ervaren en hierdoor geen werkplezier hebben.

 

Voor mij zijn medewerkers het belangrijkste onderdeel van een organisatie

 

Iedereen, van hoog tot laag, levert zijn of haar bijdrage aan het bestaansrecht van een organisatie. Leidinggevenden spelen hierin een belangrijke rol.

 

Het programma Leidinggeven met Plezier ontwikkelde ik speciaal voor jou als leidinggevende van een MKB-bedrijf. In 6 maanden leer je hoe je overzicht in je agenda krijgt en meer rust ervaart. Zodat je groeit als leider en ondertussen je team helpt groeien en ontwikkelen.

Mijn visie

Verandering kost tijd en ik ga voor resultaten voor de lange termijn.

Voor een Quick Fix ben je bij mij niet aan het juiste adres.

Wat maakt mij uniek?

Door mijn ervaring van 18 jaar in de uitzendbranche begrijp ik de taal van de MKB-ondernemer. Ik werk praktisch in kleine stappen naar een doel toe. Daarbij stel ik mij open voor de omgeving en voor wat zich daarin afspeelt. Ik zie veel zaken die anders of beter kunnen. In mijn zoektocht naar mogelijkheden neem ik volop kansen waar, waarop kan worden ingespeeld. Ik ben open en eerlijk in mijn werkwijze en uitingen. Dit verwacht ik terug van mijn klant.

De netwerker

Ik leg gemakkelijk contact met andere mensen. Netwerken doe ik via bijeenkomsten, zowel fysiek als online bij groepen waar ik wat kan brengen en halen. Ik gebruik deze kennis en mijn netwerk om mijn klanten volledig te ontzorgen.

Netwerken waar ik actief bij betrokken ben

Bekijk deze links:

Werkenthuis1 gespiegeld 467x700

Kennismaken?

Maak een vrijblijvende afspraak en ontvang direct tip van mij speciaal voor jou.

Nog niet toe aan een afspraak?
Volg mij dan op LinkedIn om mij beter te leren kennen.

Leuk om nog te weten over mij...

  • Sporten is naast mijn werk mijn andere passie. Hardlopen, tennis, boksen en crossfit, ik vind het allemaal leuk.
  • Gezelligheid met vrienden staat ook wekelijks op mijn agenda.
  • Mijn missie is: Iedereen met plezier naar zijn werk!
  • Mijn partner en ik hebben samen een zoon van 8 jaar en dochter van 5 jaar.
  • Vanaf 2001 doe ik elk jaar met mijn vriendinnen mee aan de grote carnavalsoptocht in Zwaag.