Leiderschapsontwikkeling is de weg
naar duurzame resultaten

Mentorschap

Als leidinggevende vergt verandering tijd, en die is niet altijd beschikbaar. Samenwerken met een mentor versnelt verandering en leidt tot blijvende resultaten. Hierdoor blijf je als leider groeien, terwijl je tegelijkertijd je team helpt groeien en ontwikkelen.

Mijn USP's

Samen vooruit

Ik sta naast je, en als er iets is, hebben wij contact. Hierdoor zul je in staat zijn om door te zetten en de doelen te bereiken die we samen hebben opgesteld.

Direct resultaat

Na onze eerste afspraak heb je al nieuwe inzichten die je direct in de praktijk kunt brengen.

Continuïteit

Voor een snelle oplossing ben je bij mij niet aan het juiste adres. Wat je bij mij leert, pas je de rest van je carrière toe. Deze verandering is direct zichtbaar op de werkvloer en bij je team.

"Stel je voor dat je jouw werkdag begint, boordevol energie en barstend van de nieuwe ideeën. Je hebt grootse plannen om ermee aan de slag te gaan. Maar in de realiteit van het werkende leven komt er van alles tussen. De nieuwe ideeën worden steeds weer opgeschoven naar 'morgen' of 'volgende week.' Uiteindelijk laat je ze los, wetende dat er nooit tijd voor zal zijn. Het frustreert je, maar je weet niet hoe je dit hardnekkige patroon moet doorbreken.

 

En dan besluit je het heft in eigen handen te nemen. Je schrijft je in voor een intensieve driedaagse cursus, en je kijkt er reikhalzend naar uit. Even weg van de dagelijkse hectiek om je volledig te kunnen focussen op je persoonlijke ontwikkeling. Die dagen zijn een bron van inspiratie en kennis. Je keert terug met een vastbeslotenheid om als eerste stap je eigen timemanagement aan te pakken.

 

Maar helaas, ook dit goede voornemen lijkt te stranden. De drie dagen afwezigheid hebben geleid tot een berg werk die op je ligt te wachten. Je raakt opnieuw verstrikt in de dagelijkse sleur en besluit het timemanagementplan maar weer los te laten. Je voelt je machteloos, omdat je niet weet hoe je de verandering in jezelf teweeg kunt brengen.

 

Maar weet je, je hoeft dit niet alleen te doorstaan. Een mentor kan je helpen, juist hier ligt de uitdaging. En dat is waar ik in beeld kom. Ben je klaar voor verandering? Sta mij toe je te begeleiden als mentor om het vastgeroeste patroon te doorbreken."

Daisy5 700x800

Wat houd Mentorschap in?

Voor een vaste maandelijkse investering van slechts €145,- (excl. btw) krijg je toegang tot mijn online ondersteuning. Samen zullen we ervoor zorgen dat je als leider groeit, in plaats van vast te blijven zitten in oude patronen. De verandering waar je van droomt, met verbeterde resultaten, wordt werkelijkheid. Je kunt op elk gewenst moment besluiten om het mentorschap stop te zetten.

Plan van Aanpak

Tijdens een startgesprek van 120 minuten nemen wij de ruimte voor een kennismaking en voor de plannen die jij voor ogen hebt voor meer resultaten. Voor het plan bepalen wij samen jouw ontwikkeldoel voor een bepaalde periode. Dit gesprek is op een locatie naar keuze.

Online Support

Jij krijgt toegang tot een kanaal in Teams waarin wij onze samenwerking centraliseren. Hierin ontvang je wekelijks online support en kun je laagdrempelig vragen stellen als feedback. Dit is ook mogelijk via telefoon en e-mail.

Online Q&A

Elke maand hebben we een online gesprek van 45 minuten waarin we jouw voortgang bespreken richting je ontwikkeldoelen en de ondersteuning die je nodig hebt. Na dit gesprek beschik je over de tools om zelfstandig verder te gaan.